Dodik në Tiranë, thotë se nuk i bëjnë përshtypje protestat e shqiptarëve

Dodik në Tiranë, thotë se nuk i bëjnë përshtypje protestat e shqiptarëve

Ka mbërritur në Tiranë, lideri i serbëve të Bosnjes, Milorad Dodik. E shkurt për media ka thënë se nuk i bën përshtypje protesta që e shpall atë non grata në Shqipëri.

Kundër tij dhe presidentit serb Aleksandar Vuçiq është organizuar protestë nga dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Tiranë, e cila ka eskaluar në përplasje me Policinë e Shtetit.

Lexo po ashtu:

Tutje, presidenti Dodik, ka thënë se ai është në Tiranë për t’i përfaqësuar serbët e Bosnjës dhe Hercegovinës, dhe se aty ka shkuar për t’i kryer detyrat sipas Kushtetutës.

TAGS