Dokumentari i ri zbulon gjithçka rreth të varësive të Robin Williams

Konsumimi i tepërt i narkotikëve dërgoi humoristin e famshëm Robin Williams në depresion edhe atë të rëndë.

Është më pak e njohur se aktori legjendar “vuajti” nga një lloj tjetër e varësisë – varësisë së komedisë, zbulon dokumentari i ri “Come Inside My Mind”.

Një film për jetën dhe punën e Robin Williams tregon gjendjen psikike të aktorit përmes filmimeve të shumta arkivore, analizave dhe intervistave me familjen dhe miqtë e tij.

Dokumentari tregon se si Williams i kushtoi 63 vjet jete një qëllimi – për të buzëqeshur me njerëzit. Williams përshkroi pasionin për komedinë si diçka që ishte pothuajse e detyruar ta bënte.

“Mendoj se ka diçka të vërtetë të pabesueshme emocionesh kur gjeni diçka të re dhe spontane si dhe mendoj se e shpërblen trurin me pak endorfine”, tha Williams në një intervistë, pjesët e të cilit u gjetën në dokumentar.

Filmi “Come Inside My Mind”, prodhuar nga HBO përmban shumë regjistrime të papublikuara dhe të pashembullta që flet rreth jetës dhe karrierës së Robinit.

Në film, janë intervistuar shumë aktor dhe personalitete të ndryshme të botës së artit, të tillë, si Billy Crystal, Eric Bosch, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, dhe Zack Williams.

Kujtojmë se Robin Williams bëri vetëvrasje gjatë vitit 2014 në shtëpinë e vetë në New York. /Telegrafi/

TAGS