Donald Tramp: Kjo është marrëveshje historike

Donald Tramp: Kjo është marrëveshje historike

Presidenti I ShBA-ve, Donald Tramp ka cilësuar nënshkrimin për bashkëpunim ekonomik në mes Kosovës dhe Serbisë, si nënshkrim historik. Tramp ka paralajmëruar se së shpejti do të jetë në një vizitë në Kosovë dhe Serbi.