Dragi Zmijanac: Në Maqedoni ka rreth 3000 fëmijë të pa regjistruar

Dragi Zmijanac: Në Maqedoni ka rreth 3000 fëmijë të pa regjistruar

Ndiqni intervistën e plotë me Dragi Zmijanac, drejtori i përgjithshëm dhe themelues i Ambasadës së parë për fëmijë në botë “Megjashi”.

Të hënën, në orën 18:00 në Almakos.com

“ Pa teklif” Nga Naser Selmani