“Dua mamin”, në gjendje jo të mirë shëndetësore, Bebe Rexha do t’i nënshtrohet operacionit

“Dua mamin”, në gjendje jo të mirë shëndetësore, Bebe Rexha do t’i nënshtrohet operacionit

Këngëtarja Bebe Rexha prej ditësh ndodhet në gjendje jo të mirë shëndetësore, pasi vuan nga infeksioni i sinusit. Bebe ka treguar se ka vështirësi në frymëmarrje dhe dhimbje koke prej ditësh. Si rrjedhojë duhet t’i nënshtorohet një operacioni.Këngëtarja duket se po i kalon këto momente të vështira larg prindërve, pasi në një postim ajo ka treguar nevojën për të pasur  pranë nënën e saj.

TAGS