Dy djem të ri nga fshati Sfillare në Matkë shpëtuan një turiste Polake

Dy djem të ri nga fshati Sfillare në Matkë shpëtuan një turiste Polake

Dy djem të ri nga Fshati Sfillare në Matkë shpëtuan një Turiste Polake

Sot reth ores 14:25 ne Matk te Sarajt, 2 djemt e ri nga fshati Svilare Poshtme Adis Mustafa dhe Endrit Jusufi, kan aritur ta nxjerin nga uji nje vajz Polake te moshes 19 vjecare e cila kishte kercyer dhe kishte ngecur ne uj, si shenj faleminderimi ajo dhuroi djemve nga 50 Euro.