E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj

Këta kameleonë shoqërorë do t’ju bindin që pikërisht janë ata shoqëria juaj e përsosur

Fjala është për Ujorët, transmeton Telegrafi.

Personat e lindur në këtë shenjë janë shumë dinakë dhe saktësisht dinë se si mund t’ju pushtojnë dhe t’ju bëjnë për vete.

Në fillim maksimalisht do t’jua plotësojnë dëshirat, do t’ju bindin që keni të njëjtin kuptim për humor, që keni interesa të njëjta dhe që thjesht jeni si të lindur për njëri-tjetrin.

Ujorët, pas një kohe, kur e kuptojnë që “ia kanë arritur qëllimit” dhe që më nuk janë të detyruar të angazhohen më shumë, fillojnë ta tregojnë fytyrën e tyre të vërtetë. Mirëpo, kurrë nuk do t’ju zbulojnë kush vërtet janë ata në tërësi.

Loja e parapëlqyer e tyre është ngrohtë-ftohtë kështu që disa ditë janë përplot dashuri dhe pas pak ditësh tërësisht qëndrojnë të painteresuar.

Kur loja me ju u bëhet monotone, do të marrin nga ju atë për të cilën kanë ardhur te ju, qoftë diçka materiale apo, thjesht, emocionet tuaja dhe zemrën tuaj dhe do të zhduken pa gjurmë. /Telegrafi/

TAGS