E konfirmuar: Prototipi i telefonit 5G nga OnePlus do të shfaqet në MWC 2019

Shumë kompani telefonike do të drejtohen drejt Kongresit Botëror të Telefonave 2019 në Barcelonë në fund të këtij muaji, për të shfaqur produktet e tyre të fundit.

Telefonat 5G do të jenë në qendër të vëmendjes këtë vit dhe shumë kompani do të sjellin modelet e tyre gjithashtu. OnePlus ka folur për telefonin e vet 5G për disa muaj dhe tani ka zbuluar se një prototip i 5G telefonit do të shfaqet në MWC 2019.

OnePlus nuk do të bëjë një lansim të madh në MWC 2019 si disa nga rivalët e tyre, por do të ketë një prani në kabinën MWC të Qualcomm nga 25 shkurt deri më 28 shkurt.

Do të ketë një “prototip” 5G në shfaqje, i cili do t’u mundësojë vizitorëve të shijojnë një rrjet celular të gjeneratës së ardhshme.

Nuk dihet shumë për këtë pajisje, por drejtori i OnePlus, Pete Lau, më herët ka thënë se kompania po përpiqet të sigurojë që çmimi i kësaj pajisjeje të jetë nën 1.000 dollarë. /Telegrafi/

TAGS