E prishin rendin publik dy persona në Shën Nikollë

Me 11.01.2019 në ora 23.40 është lajmëruar në polici se në Shën Nikollë në një lokal në rrugën “Filipi i dytë” ka ardhur deri te prishja e rendit publik nga përleshja fizike midis T.K.(40) dhe A.R.(50) edhe dytë nga Shën Nikolla, transmeton Almakos.

Kundër tyre janë ngritur padi adekuate penale.