E RËNDË në Vlorë, babai godet me sëpatë vajzën e tij

E RËNDË në Vlorë, babai godet me sëpatë vajzën e tij

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një fshat të Vlorës, ku babai ka goditur me sëpatë vajzën e tij. Policia sapo është njoftuar për ngjarjen dhe ka shkuar drejt fshatit Gumenicë. Pritet të mësohen detaje rreth kësaj ngjarje të minutës së fundit, dhe nëse vajza ka mbetur e plagosur apo ka humbur jetën.