E rrallë: Nëna lind foshnjën 6-kilogramëshe

E rrallë: Nëna lind foshnjën 6-kilogramëshe

Remi Frances Millar u mirëprit në botë nga prindërit e saj Emma dhe Daniel Millar në Spitalin Wollongong, në jug të Sidneit.

Një nënë ka lindur një vajzë, e cila peshon 5,8 kilogramë, njofton Daily Star.

Remi Frances Millar u prit në botë nga prindërit e saj Emma dhe Daniel Millar në Spitalin Wollongong, në jug të Sidneit, të hënën përmes një prerjeje cezariane.

Emma, 27 vjeçe, ka diabet gestacional, të cilës mjekët i thanë se do të lindte një fëmijë më të madh si rezultat, por nuk priste që vajza e saj të kishte këtë lloj peshe.

Remi është bërë një nga 1.2 përqind e të porsalindurve që peshojnë më shumë se 5 kilogramë.

 

TAGS