Ed Sheeran akuzohet për plagjiaturë

Ed Sheeran akuzohet për plagjiaturë
Tash esht Koha

23:10 |

Nuk është kjo hera e parë që këngëtari akuzohet për diçka të tillë.

Artisti i njohur britanik Ed Sheeran, 28 vjeç, akuzohet se qëllimisht ose në mënyrë të pandërgjegjshme, tashmë e ka bërë zakon të përvetësojë punët e artistëve të tjerë, shkruan Metro, transmeton lajmi.net.

Pretendimet u bënë nga muzikanti i panjohur Sam Chokri, 26 vjeç, i cili ka vendosur të “zbulojë” zakonin e përvetësimit të kompozimeve të tjerëve nga Sheeran.

I ngjajshëm

Chokri pretendon se refreni i këngës së Ed Sheeran , “Shape Of You” është vjedhur nga kënga e tij e vitit 2015, “Oh Why”.

Ky artist tha gjithashtu se puna e Sheeran përfshin shumë materiale të vjedhura nga këngë të artistëve të tjerë si TLC, Shaggy dhe këngëtarja amerikane e rrymës “country”, Jasmine Rae.

[embedded content]
[embedded content]

autor: Lajmi.net

23:13 |

Tash esht Koha
TAGS