Edhe ministri për Shoqëri Informatike, Damjan Mançevski në vetizolim

Edhe ministri për Shoqëri Informatike, Damjan Mançevski në vetizolim
Tash esht Koha

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Aepidemiologëve dministratë, Damjan Mançevski në profilin e tij në Facebook ka shkruar se për shkak të kontaktit që ka pasur me nënkryetarin e partisë Muhamed Zeqiri i cili ka rezultuar pozitiv në Kovid-19, dhe me rekomandim të epidemiologëve do të futet në vetizolim 14 ditorë.

Postimi i Mançevskit:

Tash esht Koha