Edhe një ftesë nga Specialja, Selim Krasniqi do të intervistohet në Dhomat e Specializuara

Edhe një ftesë nga Specialja, Selim Krasniqi do të intervistohet në Dhomat e Specializuara
Tash esht Koha

Selim Krasniqi, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë ai përmes një shkrimi të gjatë në Facebook.

Për hir të transparencës dhe duke mos pasur të fshehë asgjë, ju informoj qe sapo komunikova me hetues të Dhomave të Specializuara!! Mu komunikua gojarisht ftesa për në Hagë, por unë personalisht kërkova që ç’do veprim të jetë zyrtar e në rrugë ligjore”. /Lajmi.net/ 

Tash esht Koha