Edhe një viktimë nga gripi sezonal

86 vjeçari nga Shkupi është viktima e radhës nga gripi sezonal. Raporti javor i Institutit të Shëndetit Publik shpalos se pacienti ka qenë i hostpializuar në Klinikën Infektive dhe i njejti ka qenë i prekur edhe nga ndonjë sëmundje tjetër. Gjatë javës së shkuar janë regjistruar 3209 raste me grip dhe sëmundje të tjera të ngjashme, numër ky i cili është për 9% më i lartë krahasuar me javën e kaluar kur të prekur nga gripi kishte 2943.

Loading…

TAGS