EKSKLUZIVE: Qeveria sot do të vendos që RMV-ja për Bajram të karantinohet?!

EKSKLUZIVE: Qeveria sot do të vendos që RMV-ja për Bajram të karantinohet?!

Gjatë ditës së sotme pritet që në seancën të cilën do ta zhvilloj Qeveria, do të vendoset që pikërisht për Bajram – Maqedonia e Veriut të karantiohet, mëson Almakos nga burime të ndryshme të sigurta.

Rrjedhimisht vendimi i cili pritet të kumtohet sot, shteti jonë , të dielën dhe të hënën do të karantiohet për 48 orë rrjesht, pa asnjë të drejt për lëvizje./Almakos