El Cheka kritikon ashpër opozitën shqiptare

El Cheka kritikon ashpër opozitën shqiptare

Opozita shqiptare në Maqedonin Veriore jan kapur pas Maxhar Telekomit dhe zgjedhjeve parlamentare.
Me kë doni të garoni në zgjedhje?
Për kriminelët dhe ata që keqpërodrën detyrar duhet të kërkoni burg ju si opozit jo gara!
Më duket se as ju nuk qenkeni më ndryshe, mos na garantoni edhe ju si BDI-ja pas zgjedhjeve se do bëni diçka se jemi mbushur me ata gënjeshtra, por keni fuqin të bëni më shum si opozit, të hetohem gjitha rastet nga prokuroria speciale ose edhe ju shkoni në dreq të mallkum
” shkruan El Cheka.