Elisa Spiropali bëhet nënë për herë të dytë, vjen në jetë Kren

Elisa Spiropali bëhet nënë për herë të dytë, vjen në jetë Kren

Elisa Spiropali ka sjellë në jetë djalin e sja. Ka qenë vetë Ministrja ajo që ka shpërndarë foton e ëmbël nga materniteti, ku shihet me vajzën Nalta dhe Kren, vogëlushin e porsalindur. Ministrja ka zgjedhur maternitetin “Koço Gliozheni” për të sjellë në jetë fëmijën e saj të dytë. Përgjatë gjithë shtatzanisë, Spiropali nuk është larguar nga detyra e saj, ndaj dhe rikthimi besojmë se do të jetë i shpejtë. Nuk na mbetet gjë tjetër veçse ti urojmë Kren jetë gjatë dhe të lumtur!

TAGS