Elita Rudi shtatzënë për herë të dytë, prezantuesja fsheh barkun

Elita Rudi shtatzënë për herë të dytë, prezantuesja fsheh barkun

Elita Rudi do të bëhet nënë për herë të dytë. Ajo dhe këngëtari Gjiko u bënë prindër për herë të parë rreth 2 vite më parë, por duket se çifti ka zgjedhur që të zgjerojë familjen e tyre. Vetë moderatorja nuk ka zgjedhur të reagojë lidhur me këto lajme, megjithatë në rrjetet sociale kanë nisur të qarkullojnë fotot e saj me barkun e rrumbullakosur.E tillë ka qenë edhekjo foto, që vetë brunia ka postuar në Instagram, ku shfaqet me me bikini, por zonën e barkut ka zgjedhur ta mbulojë. Zëra pranë çiftit shprehen se prezantuesja është në muajin e katërt të shtatzanisë.

TAGS