Emergjenca, 214 raste në 24 orë

Klinika Emergjente në QKUK ka pasur 214 raste që kanë kërkuar ndihmë mjekësore në 24-orët e fundit.

Sipas raportit nga Klinika Emergjente, nga numri total prej 214 rasteve, 53 ishin pacientë të reanimuar, 30 vizita kirurgjike, 85 raste internistike.

Po ashtu ishin 40 raste ortopedike, 6 raste të intervenime të vogla dhe 22 raste që kanë kërkuar ndihmë mjekësore si pasojë e aksidenteve në trafik.

TAGS