Emri i spikatur i basketbollit dhe ish selektori

Pak kush që nuk e njeh Naim Hajrizin, prej basketbollistëve më të mirë që ka pasur Kosova, një kohë ka luajtur me Trepçën edhe në Ligën e Parë B të ish Jugosllavisë.

Po ashtu edhe Taib Kabashin, kontribues i madh i hendbollit dhe një kohë edhe selektor i Kosovës (meshkujt).

Ata patën një takim të rëndomtë dhe kujtuan histori të ndryshme të sportit.

Hajziri ka dhënë shumë për basketbollin e Kosovës sikurse edhe Kabashi, ky i fundit është edhe kryetrajner i Prishtinës dhe synon të gjitha trofetë.

MEDIAL.mk