Episodi i 80-të i “Egjeli”: Sahit Plisi takohet me Likin

Stupcat çdo të diel sjellin humor dhe komedi pa fund me serialin “Egjeli”.

Dihet se janë specialistë për të disponuar audiencën, me personazhet e tyre, temat dhe situatat që i krijojnë.

E veçantë në këtë episod është që Sahit Plisi takohet me Likin, kjo gjë po ndodh për herë të parë.

Lexo po ashtu:

Në anën tjetër, Axha Sheq pas një kohe shumë, shumë të gjatë e merr në darkë Teten Gjyli.

Teta Gjyli dihet që në biznes të vetin punon edhe punë ilegale, si falltore dhe për këtë arsye i shkon inspektorati, por se si e zgjidh çështjen – shikoni episodin e plotë.

Sezoni i dytë i serialit “Egjeli” është i GjirafaStudios dhe të gjitha serialet dhe skeçet e Stupcave i gjeni në platformën online GjirafaVideo.com.

TAGS