Era e fortë në Prishtinë, banorët e Dardanisë po rrezikohen nga metalet sipër ndërtesave

Era e fortë në Prishtinë, banorët e Dardanisë po rrezikohen nga metalet sipër ndërtesave
Tash esht Koha

Një erë po fryën në Prishtinë.

Qyetarët po rrezikohen nga gjërat që mund të shkëputën prej banesave.

Një mjet i metaltë që mendohet të jetë pjesë e çatisë së një ndërtese në rrugën Bill Clinton po rrezikon të shkëputet, shkruan lajmi.net.

Njësitet policore dhe zjarrëfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes nga ku kanë siguruar lokacioin që të mos ketë lëvizje.

Zjarrëfikësit po orvaten të hipin mbi ndërtesë për ta hequr mjetin e metaltë i cili duket të jetë shumë i madh. /Lajmi.net/

Tash esht Koha