Era e fuqishme detyron avionët të aterojnë në Ohër dhe Prishtinë

Era e fuqishme detyron avionët të aterojnë në Ohër dhe Prishtinë
Tash esht Koha

Për shkak të erës së fuqishme që mbrëmë kishte kapur Maqedoninë e Veriut e sidomos rajonin e Shkupit, dy avionë kanë qenë të detyruar të ndryshojnë destinacionin e aterrimit drejt Ohrit dhe Prishtinës.

Avioni i udhëtarëve “Boeing 737-752” i cili mbrëmë vërtiteshe në qiellin e Shkupit për rreth një orë në pamundësi të aterrimit në aeroportin e Shkupit për shkak të erërave të fuqishme, u ri destinua drejt aeroportit të Prishtinës.

Gjithashtu për shkak të erës së fuqishme, avioni i kompanisë “VizzAir” që po vinte nga Malta dhe po ashtu duheshe të ateron në Shkup, u ridestinua drejt aeroportit të Ohrit.

Loading…

Tash esht Koha