Është i infektuar nga Covid-19, flet Dibala: Tani jam më mirë, por pata vështirësi në frymëmarrje

Është i infektuar nga Covid-19, flet Dibala: Tani jam më mirë, por pata vështirësi në frymëmarrje

Paulo Dibala rezultoi pozitiv ndaj koronavirusit dhe po kalon periudhën e karantinës së detyruar në shtëpinë e tij së bashku me partneren Oriana. Edhe pse i izoluar, sulmyesi argjentinas vijon të qëndrojë në kontakt me tifozët e tij. “Pas disa simptomave të forta që kam patur pak ditë më parë, jam mirë. Mund të lëviz dhe po përpiqem të bëj edhe pak stërvitje”.

Por ditën e fundit nuk kanë qenë të lehta për sulmuesin argjentinas. “Kur përpiqesha të bëja diçka më mungonte fryma dhe pas vetëm 5 minutas ndihesha i lodhur, më dhimbnin muskujt dhe më duhej të ndalesha. Por famtmirësisht si unë, ashtu dhe Oriana, jemi mirë”.

TAGS