Etapa e Moto GP në SHBA e anuluar për shkak koronavirusit

Etapa e Moto GP në SHBA e anuluar për shkak koronavirusit

Ostin, 9 korrik 2020 (MEDIAL) – Gara nga Moto GP në Ostin (SHBA) është anuluar për shkak koronavirusit, kumtoi shërbimi për informim i garimit.

Fillimisht gara duhej të mbahet më 5 prill dhe me të të hapet sezoni 2020, por u vendos të shtyhet deri më 15 nëntor.

Këtë javë organizatorët publikuan se gara e ardhshme nën Moto GP në rrugën “Trasa Amerikë” do të mbahet në prill të vitit 2021. sn/