Faktorët që ndikojnë të humbni peshë shpejt

Nutricionistja Libby Limon ka ndarë disa mënyra të thjeshta për të humbur peshë shpejt.

E para është përqëndrimi në ngrënien e ushqimeve të duhura. E dyta dhe po ashtu shumë e rëndësishme është konsumimi i proteinave. Po ashtu me rëndësi është edhe shmangia e pijeve të cilat kanë sasi të madhe sheqeri. Ulni numrin e kalorive që merrni apo rrisni kohën e ushtrimeve.

Shumë e rëndësishme pra është kontrollimi i kalorive që merrni, për arsyje se kështu mund të kujdeseni për peshën tuaj.

TAGS