Fal Partisë Alternativa do të bëhet rikonstruktimi total i Pallatit të Kulturës “Shota” në Negotinë

Fal Partisë Alternativa do të bëhet rikonstruktimi total i Pallatit të Kulturës “Shota” në Negotinë

Ministria e Kulturës ka siguruar mjete financiare për rikonstruktimin total të Pallatit të Kulturës “Shota”, në fshatin Negotinë.
Infotmacionin e kanë konfirmuar edhe nga komuna por edhe nga Ministria.
“Investimet kapitale në Komunën e Vrapçishtit këtë radhë i takojnë kulturës.
Sot ësht nënshkruar kontratë në interes kulturor, kontratë e cila parasheh rikonstruktimin e Pallatit të Kulturës “Shota” në fshatin Negotinë. Kjo kontratë u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani dhe Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili. Projekti kap vlerën prej 18.418.524,00 denarëve dhe i njejti pritet të fillojnë nga fundi i muajit të ardhshëm. Komuna së bashku me Ministrinë e Kulturës do të angazhohen që ky objekt të jetë plotësisht në funksion dhe me kushte moderne”, kanë njoftuar nga Komuna e Vrapçishtit.