Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Lulzim Aliti, familjarë i Komandat Shqiponjës tha se për ta kjo është vrasja e dytë e Komandant Shqiponjës.

“Janë të zhgënjyer tej masa por deri në një far mënyrë ka qenë i pritur një vendim i tillë, pasi Prokurori ka qenë ish pjesëtarë i BDI-së dhe ai nuk ka mundur të merr një vendim të drejtë, ngase edhe vet ai është i politizuar”, ka thënë Lulzim Aliti, raporton SHENJA.