Faqja e BDI-së së Ali Ahmetit e sulmon Afrim Gashin

Faqja e BDI-së së Ali Ahmetit e sulmon Afrim Gashin

Një nga faqet e BDI-së së Ali Ahmetit në internet “Bashkë” e ka sulmuar në mënyrë të tërthortë kryetarin e Alternativa, Afrim Gashin për ‘pro-turqizëm’, duke u munduar të nxjerrin nga konteksti statusin e Gashit të bërë në FB, pas takimit të tij me ambasadorit turk në vend, Hasan Mehmet Sekizkok.

Me çka Gashi ka thënë se AlternAtivA – si parti e qendrës së djathtë – po jep kontributin e saj në vlerat progresive dhe marrëdhëniet vëllazërore shqiptaro-turke, ndërsa faqja zyrtare e BDI-së këtë deklaratë e ka nxjerrë me titull ndryshe.