Faton Fazliu: Qëllimi bashkëpunimit të BESËS me Aleancën është që të fitojnë shqiptarët dhe të humb BDI-ja (VIDEO)

Faton Fazliu: Qëllimi bashkëpunimit të BESËS me Aleancën është që të fitojnë shqiptarët dhe të humb BDI-ja (VIDEO)

FATON FAZLIU NË #CLICKPLUS: QËLLIMI I BASHKËPUNIMIT TONË ËSHTË QË TË FITOJNË SHQIPTARËT DHE TË HUMB BDI

#ClickPlus

#ClickPlusTema: “Befasitë e raundit të dytë zgjedhor”Debatojmë me: Ilmi Selami – BDIFaton Fazliu – Lëvizja Besa Naim Bajrami – Aleanca për ShqiptarëtAlbert Musliu – opinionist

Opublikowany przez TV21 17 października 2017