Federata dënon përsëri klubin e shqiptarëve dhe Gattussos, tani rrezikojnë rënien nga kategoria

Sport | Publikuar më 20.03.2017 në ora 23:17

Pisa e Gennaro Gattusos dhe futbollistëve shqiptarë, Samir Ujkani, Edgar Çani e Rey Manaj, kanë marrë edhe një dënim tjetër me heqje të tre pikëve në Serie B për pagesat e vonuara.

Pisas i janë zbritur tashmë pikët për dështimin për të paguar në kohë tatimin mbi të ardhurat dhe kontributet për organet COVISOC dhe INPS.

Lexo po ashtu:

Është një deklaratë e dhënë nga federata italiane e futbollit [FIGC] që ka konfirmuar tashmë edhe një dënim për klubin në të njëjtën bazë.

Klubi nga Serie B gjithashtu janë gjobitur me 22,000 euro, ndërsa ish-drejtorit dhe përfaqësuesit ligjor, Giorgio Lorenzo Petronit i është dhënë një ndalim pesë-muajsh nga futbolli.

Lexo po ashtu:

Si pasojë, Pisa janë zhytur në telashe për rënie nga kategoria, me ekipin që tani gjendet në vendin e 20 në Serie B apo vetëm dy pikë prapa vendit që i shpëton nga rënia.