Fejzi Hajdari: BDI (përkohësisht) shpëtoi edhe nga “bombat” e LSDM-së edhe nga “bombat” e VMRO-së

Fejzi Hajdari: BDI (përkohësisht) shpëtoi edhe nga “bombat” e LSDM-së edhe nga “bombat” e VMRO-së
Tash esht Koha

Kuloaret: BDI (përkohësisht) shpëtoi edhe nga “bombat” e LSDM-së edhe nga “bombat” e VMRO-së

BDI shpëtoi nga “bombat” me të cilat e kërcënonte LSDM-ja, duke pranuar 5 korrikun si datë zgjedhore, datë që i konvenon Zaevit.

Por BDI shpëtoi edhe nga “bombat” e VMRO-së, duke e bë vendin Banglladesh (me ndihmën e Mulla Sulës) dhe duke pamundësuar de facto mbajtjen e zgjedhjeve para 15 korrikut, gjë që i konvenon Mickovskit.

“Mençuria” e BDI-së për të shpëtuar edhe nga LSDM-ja edhe nga VMRO-DPMNE-ja edhe njëherë erdhi në shprehje në kurriz të shëndetit (dhe fatkeqësisht jetërave) të shqiptarëve“– shkruan botuesi i Gazetës Lajm, Fejzi Hajdari.

Tash esht Koha