Fifi flet për personin që i ka rrëmbyer zemrën: Nuk e nxjerr me foto se ma merrni në sy

Fifi flet për personin që i ka rrëmbyer zemrën: Nuk e nxjerr me foto se ma merrni në sy

Këngëtarja Firolleta Raci e njohur me emrin e artit si Fifi ka folur disa herë për personin që i ka rrëmbyer zemrën dhe është bërë shkas për baladat e saj ndër vite, mirëpo identitetin e tij nuk e ka zbuluar ende deri më tani.Në një mini-intervistë në ‘Instagram’ me ndjekësit, nuk kanë munguar edhe pyetjet për personin në fjalë, emri i të cilit fillon me shkronjën Xh, siç ka treguar dhe vetë këngëtarja.

“Kur do martohesh se plasëm duke parë story mos hedhësh ndonjë foto me ndonjë djalë”, e pyet një prej ndjekësve. Ndërsa këngëtarja iu përgjigj: “ Me u martu s’e di, e as me nxjerr s’ma merr menja që e nxjerri se m’i bini msysh”.

TAGS