Filipçe: Masat shtesë mes tjerash janë ndërmarrë për shkak motit të mirë që na pret dhe festave

Filipçe: Masat shtesë mes tjerash janë ndërmarrë për shkak motit të mirë që na pret dhe festave

Një nga arsyet që ka ndikuar në vazhdimin e orës policore, ka qenë edhe moti i mirë i cili pritet të jenë të ditët në vazhdim si dhe festat.

“Epidemia e ka ndryshuar qasjen dhe kjo ishte e pritshme, kjo është faza në të cilën presim që numri i pacientëve të rrite, dhe siç tha kryeministri, Qeveria ka sjellë masa pas takimit të mëngjesit. Është vërejtur se në një fazë një pjesë e qytetarëve nuk i kanë respektuar masat, ndërsa gjatë vazhdimit i kishim parasysh festat, kohën e mirë që është para nesh dhe për këtë u propozuan të gjitha këto masa në kuptim të reskriksionit shtesë të lëvizjes, ndërsa vetëm distanca sociale do t’i jep fund kësaj epidemie”, ka thënë Filipçe, raporton SHENJA.