Filipçe: Shtrati i plazhit zëvendësohet lehtësisht nga shtrati i spitalit, prandaj le të respektojmë masat

Filipçe: Shtrati i plazhit zëvendësohet lehtësisht nga shtrati i spitalit, prandaj le të respektojmë masat

Venko Filipce tha edhe një herë se duhet të respektohen masat mbrojtëse kundër Covid-19. Ai tha se karrigeja e plazhit mund të zëvendësohet lehtësisht me një shtrat spitalor, duke bërë edhe një herë apel për respektimin e masave.

“Pallati i plazhit zëvendësohet lehtësisht nga një shtrat spitalor. Respektoni masat e mbrojtjes Covid-19. Për të ruajtur shëndetin tonë, por edhe shëndetin e prindërve, gjyshërve tanë. Sepse nuk ka asgjë më të rëndësishme sesa të kujdesesh për të dashurit tanë. “Vishni një maskë mbrojtëse, mbajeni një distancë fizike, mos i gruponi dhe mos lani duart shpesh!”, Tha Filipce