Filpçe: Spitali mobil do të jetë gati në ditët në vijim

Filpçe: Spitali mobil do të jetë gati në ditët në vijim

Ministri Filpçe gjatë konferencës për shtyp informoi se spitali mobil që po instalohet pranë Qendrës Klinike, do të jetë në funksion gjatë ditëve të ardhshme. Ai tashmë është ngritur si strukturë, aktualisht po vendosen shtretërit dhe pajisjet e tjera për t’u kompletuar në ditët në vijim. Ndërsa kapaciteti i Infektologjisë për momentin është në 50 për qind i mbushur dhe ka ende vende të lira.

Loading…