Fjalët e fundit që George H.W. Bush i tha të birit…

Në momentet e fundit të jetës, George H.W. Bush e kishte pranë shokun e tij James A. Baker. “ABC” shkruan se, Bush i tha atij: Bake, ku do te shkojmë tani? Miku i tij i ngushtë i është përgjigjur: Do të shkojmë në parajsë.

Në ato momente bisede, ka telefonuar George W. Bush ku ka shkëmbyer fjalët e fundit me të atin. Telefonit ia kanë lëshuar zërin që ta dëgjojnë të gjithe dhe siç shkruan “ABC”, Bushët kanë bërë një bisede të shkurtër.

Bush e ka falënderuar shumë të atin qe ‘ka qenë një baba i mrekullueshëm dhe në fund i ka thënë: të dua shumë”,- ka rrëfyar Baker. ‘Të dua edhe unë ty’- ia ka kthyer H.W. Bush dhe gjithçka ka përfunduar.