Formacionet zyrtare: Manchester City – Olympique Lyon

Formacionet zyrtare: Manchester City – Olympique Lyon

Futboll15 gusht 2020

Nderimi i drejtohet Mensur Nexhipit

Jetojnë larg njëri-tjetrit, por dashuria dhe përkushtimi për prindin nuk i mungon asnjëherë.
Dhe, kjo e diele për Nderim Nexhipin, drejtor sportiv i Kukësit në Shqipëri, është me rëndësi, pasi babai i tij, legjenda e dikurshme…