VIDEO/ Protestë në burgun e Idrizovës

VIDEO/ Protestë në burgun e Idrizovës

“Të burgosurit në burgun e Idrizovës kanë kërkuar takim me drejtorin e Burgut për të biseduar se gjatë pandemisë nuk i kanë as kushtet minimale për tu mbrojtur nga #CoronaVirusi, ngase në çdo dhomë qëndrojnë prej 2 deri në 8 të burgosur.

1. Dhomat nuk janë dezinfektuar.

2. Guardianët dhe të gjithë punëtorët brenda burgjeve nuk mbajnë dorza dhe maskë.

Drejtori REFUZON TË TAKOHET ME TË BURGOSURIT!”, thonë të burgosurit për Almakos.