Fotolajm: Zjarri apokaliptik në Greqi, gra me fëmijët në krah zhyten në det

Tash esht Koha

Një tragjedi e rëndë i mori jetën 88 personave në veriperëndim të Athinës në Greqi, ndërsa pasojat që la pas do mbeten të gjalla në memorjen e të prekurve për kohë të tëra.

Nuk dihet ende nëse zjarri masiv ishte apo jo i qëllimshëm, por plagët janë të freskëta e të shumtë janë banorët që postojnë video dhe foto nga “ferri” i ndodhur kryesisht në zonën e Mati.

Tash esht Koha