Fotot e fotografit shqiptar në “National Geographic”

Fotot e fotografit shqiptar në “National Geographic”

“National Geographic” ka publikuar fotot e fotografit të njohur dhe profesionist shqiptar, Florian Zerja.

Aty janë renditur një sërë fotosh të realizuara  prej tij gjatë vitit 2016, në momente prekëse, të veçanta e me mesazhe të forta.

I riu shqiptar shquhet për fotot e veçanta që realizon.

11 janar 2017 (gazeta-Shqip.com)

TAGS