FOTOT e para 49 viteve të Kryeministrit, ja si ngjante Rama kur ishte një fëmijë

FOTOT e para 49 viteve të Kryeministrit, ja si ngjante Rama kur ishte një fëmijë

Kishit parë ndonjë fotografi të Kryeministrit, Edi Rama, në moshë kaq të vogël?

Ne na u dukën aq të bukura dhe aq të qeshura këto shkrepje, saqë nuk mund t’i mbanim vetëm për vete.

Të mendosh se janë bërë thuajse 49 vite më parë, bëhen edhe më të vlefshme.

Nuk dimë se në ç’rrethana njihet Kryeministri i Shqipërisë me vogëlushen në foto, por duket si ato miqësitë e të gjithëve që kanë pasur me një shok a shoqe të paharruar në kohën e kopshtit.

TAGS