Fotot e rralla të personave të famshëm që nuk i keni parë kurrë

Fotot e rralla të personave të famshëm që nuk i keni parë kurrë

Të famshmit shpesh jemi mësuar t’i shohim në mjedise tepër të kuruara. Për rrjedhojë, njerëzit që shohim më shpesh në televizion duket se nuk janë qenie humane, por diçka misterioze.

Gjithsesi, edhe njerëzit me më shumë pushtet në botë janë kapur dikur në situata, që shumëkush mund t’i konsiderojë si “të pazakonta”.

“Bright Side” ka përgatitur një koleksion të përzgjedhur fotosh të cilësisë së lartë, që shfaqin anët e panjohura të yjeve të ndryshëm. Ndiqni fotogalerinë e mëposhtme.

Mbretëresha Elizabeth II, kur ishte vetëm 10 vjeç, me qenin e saj. Viti 1936

Robert Downey Jr. dhe Sarah Jessica Parker, viti 1983

Prindërit e Angelina Jolie, viti 1972

Hillary Clinton në Kolegjin “Wellesley”, viti 1969

Princeshë Diana dhe Rowan Atkinson në “Royal Variety Show”, viti 1984

Beyoncé dhe Solange Knowles me prindërit e tyre, viti 1990

Justin Bieber duke performuar për kalimtarë të rastit në Stratford të Kanadasë, viti 2007

Barack Obama, viti 1980

Angelina Jolie, viti 1992

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling, viti 1994

Michael Jackson dhe Donald Trump gjatë rrugëtimit për të vizituar fëmijën e prekur nga SIDA, Ryan White, në vitin 1990. Personi tjetër në sfond është Mani Khalsa, shefi personal i Jacksonit.

TAGS