Francë-Shqipëri, stadiumi ndizet nga tifozët kuqezi (Foto)

TifozetAtmosfera në stadiumin “Velodrome” para ndeshjes Francë-Shqipëri është elektrizuese. Festa e tifozëve shqiptarë, është zhvendosur brenda stadiumit të Marsejës, ku në pjesë të rëndësishme të tribunave mbizotërojnë ngjyrat kuqezi.

Tifozet 1Nuk kanë munguar në prag të kësaj sfide edhe bukuroshet nga Shqipëria dhe Kosova, të cilat i kanë dhëë më shumë bukuri prag ndeshjes në Marsejë.

Tifozet 2Tifozet 3Tifozet 415 qershor 2016 (gazeta-Shqip.com)

TAGS