Galaxy Fold dhe S10 5G në para-porosi që nga nesër

Galaxy Fold dhe S10 5G në para-porosi që nga nesër
Tash esht Koha

E vetmja pyetje e mbetur për Galaxy Fold ishte: Kur mund ta blejmë? Përgjigjja është, nesër.

Samsung sapo lëshoi një njoftim të shkurtër duke thënë se konsumatorët në SHBA mund të para-porosisin Fold të premten.

Versioni 5G i Galaxy S10 do të hapet për para-porosi në të njëjtën kohë.

Jemi duke folur për një çmim prej 1,980 dollarë për Fold. Pajisja ka një ekran AMOLED 4.6 inç, së bashku me një ekran fleksibël 7.3 inç AMOLED kur pajisja është e shpalosur.

Merrni edhe gjashtë kamera dhe teknologjinë Wireless të Powershare të Samsung për të ngarkuar pa tel pajisje të tjera.

Tash esht Koha
TAGS