Galaxy Fold pritet të dalë në shitje në shtator

Galaxy Fold pritet të dalë në shitje në shtator

Kompania planifikoi që në prill të nxjerrë në shitje Galaxy Fold, por porositësit e parë u ankuan se ekranet thyheshin.

Samsung tha se ka bërë përmirësime dhe pajisja që kushton rreth 2 mijë dollarë do të dalë në shitje në disa prej dyqaneve të përzgjedhura.

Përmirësimet kanë të bëjnë me pjesën e jashtme të telefonit duke marrë parasysh ankesat, dhe jo shume me pjesën e sistemit.

Kompania ka qenë në garë me konkurrentët për të nxjerrë në shitje telefonat me ekran të palosshëm e para.

TAGS