Galaxy Note 10 do të jetë telefoni më i shpejtë që Samsung 

Galaxy Note 10 do të jetë telefoni më i shpejtë që Samsung 

Pritet të shohim shumë teknologji mbresëlënëse në Samsung Galaxy Note 10, por kjo deri tani nuk përfshinte një procesor krejtësisht të ri.

Samsung zakonisht përdor të njëjtin procesor në hyrjet kryesore të të dyja markave Galaxy Note dhe Galaxy S.

Sidoqoftë, duket se mund do të ndryshojë këtë vit, sipas një rezultati të rrjedhur online.

Sipas Ice Universe, Samsung Galaxy S10 dhe Samsung Galaxy S10 Plus do të mundësohen nga sistemi Exynos 9825, një përditësim i Exynos 9820.

Bashkangjitur me 8GB RAM, duket se procesori i ri është një central elektrik i vërtetë.

Nëse rrjedhja është e saktë, ne mund të presim rezultatet e Geekbench prej 4,495 dhe 10,223 në testet e vetme dhe ‘multi-core’ të cilat janë më të larta se sa çdo telefon tjetër Android.

iPhone XS dhe iPhone XS Max, të cilat fuqizohen nga procesori A12 Bionic i Apple, arrijnë një numër 4,798 dhe 11,259 në të njëjtat teste të vetme dhe ‘multi-core’ në Geekbench 4.

Rezultatet e vlerësimit janë të dizajnuara për të ndihmuar përdoruesit të krahasojnë performancën mes pajisjeve të ndryshme në platforma të ndryshme.

Pra, pavarësisht nga marka e procesorit dhe sistemi operativ, sa më i lartë rezultati i Geekbench, aq më mirë.

https://twitter.com/UniverseIce?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1150971552575283204&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fgalaxy-note-10-te-jete-telefoni-shpejte-qe-samsung-ka-prodhuar-ndonjehere%2F

TAGS