Garë e çmendur në mes Audisë dhe BMW-së

Garë e çmendur në mes Audisë dhe BMW-së

Një garë e fortë është publikuar përmes një videojë, në të cilën shihet një Audi dhe një BMW.

Gara ishte në “Drag race” kurse dy veturat tregojnë fuqinë e tyre fantastike, ishte BMW ajo që ishte më e shpejtë që në start.

Edhe pse Audi ju afrua dhe nuk mbeti shumë mbrapa prap BMË arriti ta fitojë këtë garë.