Gashi: Prioriteti ynë është zhvillimi ekonomik, arsimor dhe kulturor ndaj qytetarit

Gashi: Prioriteti ynë është zhvillimi ekonomik, arsimor dhe kulturor ndaj qytetarit

“Prioriteti ynë i programit politik të Lëvizjes BESA është zhvillimi, ne zhvillimin nuk po e shohim si koncept vetëm ekonomik, zhvillimi duhet të jetë edhe infrastrukturor, kulturor, zhvillim arsimor”, u shpreh kryetari i BESËS, Afrim Gashi në emisionin ” Top Tema”, në TV TELMA.